Client worden bij een van onze apotheken?

Medicatierol©

De Medicatierol© helpt bij de inname van geneesmiddelen
Gebruikt u geneesmiddelen? Dan weet u waarschijnlijk dat u voor een optimale werking uw medicatie op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid dient in te nemen. Dat is niet zo gemakkelijk als u meerdere geneesmiddelen gebruikt. Om u daarbij te ondersteunen, is de Medicatierol© ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar bij alle drie de apotheken.

In een Medicatierol© zijn al uw medicijnen verpakt naar inname moment
Een Medicatierol© bestaat uit een strip van plastic zakjes. In een zakje bevinden zich precies die medicijnen die u op een bepaald moment dient in te nemen. Op het zakje staat vermeld wanneer dat is. Met de Medicatierol© kunt u gemakkelijk controleren of u alle medicijnen heeft ingenomen. Zo hoeft u niet langer te onthouden wanneer u een geneesmiddel dient in te nemen en in welke hoeveelheid. U opent simpelweg het volgende zakje van de rol op het tijdstip dat op het zakje staat vermeld.

Een Medicatierol© wordt voor u persoonlijk gemaakt
Welke medicijnen er precies in uw Medicatierol© zitten, wordt bepaald door het recept dat uw arts u heeft voorgeschreven. Elke week maken wij voor u een nieuwe persoonlijke Medicatierol©. U haalt deze eenvoudig op bij een van onze apotheken of wij bezorgen deze bij u thuis.

Gebruik van de Medicatierol© is gratis
Met de Medicatierol© bieden wij veiligheid en gemak bij medicijngebruik. Onze gebruiksvriendelijke medicatieverpakking bevordert uw therapietrouw en levenskwaliteit. Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

Lijkt de Medicatierol u iets? Overleg dan met uw huisarts om te weten of u hier gebruik van kan maken. De huisarts maakt ons dit dan kenbaar.

Client worden bij een van onze apotheken?